Finca op 4,600m2 bestaande uit 2 Huizen, 2 appartementen en een zwembad.

Te koop. Deze Finca is gesitueerd in het binnenland van Andalusië tussen Malaga en Marbella, op en afstand van slechts 1 km van de de golfbanen van Lauro Golf. Beide Huizen behorende tot de Finca staan 25 meter van elkaar verwijderd en gescheiden door een oprijlaan. De 2 huizen hebben ieder een overdekt terras met barbecue, een zonneterras en een overdekte parking voor meerdere autos.

Het eerste huis heeft een leefruimte van 220 m“2 en een dakterras van 100 m”2. Het heeft een volledig ingerichte keuken, een groot eetgedeelte en een grote woonkamer.

Drie slaapkamers, gasten badkamer, een grote badkamer met sauna en jacuzzi.

De vloeren in het huis bestaan uit licht gekleurde keramische tegels.

Op het buitenterras va 120 m“2 staat een 300 jaar oude eikenboom die voor de benodigde schaduw zorgt.

Het gasten huis met 90 m“2 leefruimte heeft 2 grote slaapkamers met inbouwkasten. Een grote badkamer met douche, bidet en wc. De keuken en badkamer muren zijn betegeld tot aan boven met tegels van een gerenommeerde tegelfabriek uit Granada die ook de bruin gekleurde vloertegels heeft geleverd. Alle ramen zijn voorzien van ijzeren hekwerk en de voordeur is voorzien van een stalen constructie.

Garden

Het eigedom ligt op een 15 Km van Malaga het vlieguelt en het strand. Alhaurin el Grande op een afstand van 5 minuten met de auto.

The houses and apartments are connected to the municipal water and there is also a well on the property of the finca.

Garden

Het dorp Alhaurin el Grande heeft 24000 inwoners, vele sportfaciliteiten, verwarmd publiek zwembad, voetbalveld, verschillende tennisbanen, een theater, een bibliotheek, bioscoop en vele winkels, bars en restaurants. De Costa del Sol met meer dan 300 zonnedagen en vooral het binnenland met de prachtige natuur.

Garden

De wegen van en naar Alhaurin el Grande zijn geasfalteerd.

Totaal heeft de finca 2 familie huizen en 2 appartementen met totaal 7 slaapkamers, 5 bad kamers, 4 keukens, 4 woonkamers en 6 terrassen. Het geheel is ideaal voor een grote Familie en ideaal voor vakantie verhuur. Dit alles is gebouwd met alle vergunningen. Er rust geen schuld of Hypotheek op.

Living

De vraagprijs voor het geheel is 870.000 Euro

Contact nu